© Indoor Fitness&Pilates, c/Nord 13 17001 Girona. Tots els drets reservats.

  1. Indoor Fitness&Pilates, en compliment de la Llei 34/2002, de 11 de juliol, de serveis de la societat de l’ informació i de comerç electrònic, l’informa que:

La denominació social es Jaime Salas Gómez

El CIF es 13712318-V

El domicili social es Nord 13, 17001 Girona

  1. Indoor Fitness&Pilates informa que la Web www.gironaindoor.com te per objecte facilitar, al públic en general, el coneixement de las activitats que aquesta empresa realitza i dels seus productes i serveis que realitza.
  1. Indoor Fitness&Pilates, de conformitat amb lo que estableix la Llei Orgànica 15/1999, de Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD) i en la normativa de desenvolupament, garanteix la seguretat i  confidencialitat de los dades facilitades pels seus clients. Veure Política de privacitat i Protecció de Dades.
  1. Els drets de propietat intel·lectual de la Web www.gironaindoor.com i dels diferents elements que hi conté son titularitat de Indoor Fitness&Pilates.
  1. Indoor Fitness&Pilates es reserva la facultat d’efectuar, en qualsevol moment i sense previ avís,modificacions i actualitzacions de la informació continguda a la Web o en la configuració i presentació d’aquesta.
  1. Indoor Fitness&Pilates no garanteix la inexistència d’errors en el accés a la Web, en el seu contingut ni que aquest estigui actualitzat , tot i que desenvoluparà tots els esforços per, evitar-los, fer-los front o actualitzar-los.
  1. Tant el accés a aquesta Web com l’ús que pugui fer-se de la informació continguda en la mateixa es d’exclusiva responsabilitat de qui la realitza. L’usuari serà responsable de totes ales accions que realitzi amb el seu identificador d’usuari. En concret, serà responsable d’escollir, com a clau y com recordatori de la mateixa, contrasenyes y frases robustes, això es, xifres i lletres, i inclús, en els sistemes que ho permetin, signes de puntuació i caràcters especials, difícils d’endevinar. En especial, l’usuari evitarà escollir paraules del diccionari, paraules que estiguin relacionades amb ell mateix (nom de familiar, domicili, data de naixement, etc.) o fàcils de d’endevinar (combinacions de noms amb mesos, prefixes i sufixes, etc.). Indoor Fitness&Pilates no respondrà de cap conseqüència, dany o perjudici que pugui derivar-se d’aquest accés o ús de la informació.
  1. La utilització no autoritzada de la informació continguda en aquesta Web, així com la lesió dels drets de Propietat Intel·lectual o Industrial de Indoor Fitness&Pilates, donarà lloc a les responsabilitats legalment establertes.